Cote de Pablo

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Cote de Pablo.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Cote de Pablo, 0 open brieven

Met betrekking tot Cote de Pablo
Cote de Pablo (echte naam: Maria José de Pablo) (Santiago, 12 november 1979) is een Chileens-Amerikaanse actrice. Ze speelt sinds 2005 als Ziva David, één van de hoofdpersonages in de televisieserie NCIS en maakte in 2009 haar filmdebuut in The Last Rites of Ransom Pride. De Pablo werd geboren in Chili, maar groeide op in Miami. Ze studeerde in 2000 af (Music Theater) aan de Carnegie Mellon University. De Pablo verscheen in een aantal theaterproducties, waaronder "Indiscretions", "The Fantasticks", "The House of Bernarda Alba", "And The World Goes 'Round", "A Little Night Music" en "Cloud Techtonics". Haar eerste televisie-optreden was als presentatrice van het programma Control in 2004, samen met Carlos Ponce. Na een rol in Shakespeares 'Measure for Measure', in 2001, verlegde De Pablo haar werkterrein naar de tv. Ze speelde in de soap All My Children een rol naast Rudolf Martin, die later haar halfbroer Ari Haswari speelde in NCIS. De Pablo had een gastrol als Gina in the CBS-serie 'The Education of Max Bickford', waar ze acteerde naast Academy Award-winnaars Richard Dreyfuss, Marcia Gay Harden en Golden Globe-winnares Regina Taylor. Ze had daarnaast rolletjes in 'The Street' en 'When I Grow Up'. In 2005 maakte De Pablo haar debuut op Broadway als Dolores Fuentes in 'The Mambo Kings'. Sinds 2005 speelt ze in de televisieserie NCIS van CBS, als NCIS-agente Ziva David. De Pablo woont in Los Angeles en besteedt haar vrije tijd aan schrijven en muziek. De Pablo heeft een langlopende relatie met de acteur Diego Serrano.
Volgens Wikipédia. ► Cote de Pablo op Kiao

Cote de Pablo aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Cinema De hele filmfiche van Cote de Pablo

Roem > C > Cote de Pablo