Courteney Cox

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Courteney Cox.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Courteney Cox, 0 open brieven

Met betrekking tot Courteney Cox
Courteney CoxCourteney Bass Cox-Arquette (Birmingham (Alabama), 15 juni 1964) is een Amerikaanse Actrice die onder meer tien jaar Monica Geller speelde in de Amerikaanse televisieserie Friends. Cox begon haar acteercarrière met een korte rol in de soapserie As the World Turns en in The Misfits of Science, een kort lopende sci-fi serie. Hierin speelde ze naast Max Wright (Willy Tanner uit ALF) over een groep wetenschappers (rond 1984). Door Brian De Palma werd ze uitgekozen om de fan te spelen die door Bruce Springsteen uit het publiek wordt getrokken in de videoclip van Dancing in the Dark. Na een aantal kleine rollen in televisieseries, werkte ze mee aan Family Ties als vriendin van Michael J. Fox. Na het einde van Family Ties raakte haar carrière in een dip tot ze naast Jim Carrey in de film Ace Ventura: Pet Detective speelde. Een jaar later werd ze Monica Geller in de televisiehit Friends. Naast haar werkzaamheden in Friends speelde Cox in verschillende films, waaronder Scream (1, 2 en 3), en 3000 Miles to Graceland. Ze trouwde met acteur David Arquette op 12 juni 1999. Cox leerde hem kennen tijdens de opnames van de Screamfilms. Tijdens de opname van deel 1 raakten ze verliefd, tijdens deel 2 waren ze verloofd en tijdens deel 3 zijn ze getrouwd. Cox is op zondag 13 juni 2004 bevallen van een gezond dochtertje dat zij en David "Coco" hebben genoemd. Nadat de serie Friends in 2004 afliep, duurde het 2,5 jaar voordat ze met een nieuwe televisieserie op het tv-scherm in Amerika kwam. Ditmaal als Lucy Spiller, de editor van magazine DirtNow, in de serie Dirt. Van deze serie is ze, samen met haar man, executive producer.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Courteney Cox op Kiao

Courteney Cox aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Courteney Cox

Roem > C > Courteney Cox