Kristen Wiig

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Kristen Wiig.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Kristen Wiig, 0 open brieven

Met betrekking tot Kristen Wiig
Kristen WiigKristen Carroll Wiig (Canandaigua, 22 augustus 1973) is een Amerikaans actrice en comediènne. Ze werd in 2009 genomineerd voor een Emmy Award voor haar aandeel in het komische televisieprogramma Saturday Night Live, waarvan ze sinds november 2005 deel uitmaakt.
Wiig diende tijdens haar eerste verschijning voor de camera's nog als figurant, in de film Melvin Goes to Dinner. Datzelfde jaar werd ze niettemin ook gecast voor een daadwerkelijke en terugkerende rol als dokter Patricia 'The Quack' Lane in de komedische realityserie The Joe Schmo Show, waarin Matt Kennedy Gould als enige persoon niet weet dat hij wordt opgenomen en dat iedereen in zijn omgeving een acteur is die een rol speelt.
Nadat Wiig in 2005 werd aangenomen als vast castlid van Saturday Night Live, groeide het aantal filmrollen op haar cv gestaag. Verschillende keren betrof dit titels waarin mede- of voormalige castleden van SNL een hoofdrol spelen, zoals Knocked Up (met Seth Rogen) en Semi-Pro (met Will Ferrell).
Wiig trouwde in 2005 met (kleinschalig) acteur Hayes Hargrove, maar hun huwelijk strandde in 2009.

Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Kristen Wiig op Kiao

Kristen Wiig aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Scenarioschrijver in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Kristen Wiig

Roem > K > Kristen Wiig