Elizabeth Banks

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Elizabeth Banks.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Elizabeth Banks, 0 open brieven

Met betrekking tot Elizabeth Banks
Elizabeth BanksElizabeth Maresal Mitchell (Pittsfield, 10 februari 1974) is een Amerikaans televisie- en (voornamelijk) filmactrice. Ze debuteerde in 1998 als filmactrice in Surrender Dorothy en had een herhaaldelijke gastrol in (onder meer) de komedieserie Scrubs, als Dr. Kim Briggs.
Tot Mitchells filmrollen behoort onder meer die van strippersonage Betty Brant in zowel superheldenfilm Spider-Man, Spider-Man 2 als Spider-Man 3. Vlak voor het verschijnen van het derde deel speelde ze in Invincible, eveneens een titel met superheldenstrips als thema. Dat Mitchell niet wordt getypecast blijkt uit het gegeven dat ze tevens in zowel romantische komedies verschijnt (zoals The 40 Year Old Virgin en Definitely, Maybe) als in horrorfilms (zoals Slither en The Uninvited).
Mitchell trouwde in juli 2003 met Max Handelman, die ze ontmoette op de University of Pennsylvania. Haar vader Mark Mitchell en moeder Ann Mitchell kregen vier kinderen, waarvan zijzelf de oudste is.

Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Elizabeth Banks op Kiao

Elizabeth Banks aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Directeur in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Elizabeth Banks

Roem > E > Elizabeth Banks