Kerr Smith

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Kerr Smith.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Kerr Smith, 0 open brieven

Kerr Smith aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Kerr Smith

Sexsmith & Kerr Listen (cardsleeve)  [Maxi-CD]Sexsmith & Kerr Listen (cardsleeve) [Maxi-CD] in CDs
3,81€ + verzendkosten 1,99€

Ron Sexsmith - Don Kerr - Destination Unknown - Ron Sexsmith - Don Kerr CD TUVGRon Sexsmith - Don Kerr - Destination Unknown - Ron Sexsmith - Don Kerr CD TUVG in CDs
23,37€ + verzendkosten 6,00€

KERR SMITH.. Charistmatic Actor - SIGNEDKERR SMITH.. Charistmatic Actor - SIGNED in Television
65,00€ + verzendkosten 28,19€

Boeken, video's en andere producten van Kerr Smith,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Kerr Smith
Kerr SmithAfbeelding gewenst Algemene informatie Geboren 9 maart 1972 Geboorteland Verenigde Staten IMDb-profiel Portaal    Film Kerr Van Cleve Smith (Exton (Pennsylvania), 9 maart 1972) is een Amerikaans acteur. Kerr heeft zijn naam te danken aan zijn oma, die ook zo heette. Kerr is een Star Trek fan en studeerde af in 1990. In 1995 figureerde hij voor het eerst samen met zijn moeder in de film Twelve Monkeys (Zijn scène werd verwijderd). Sindsdien wilde hij acteur worden. Al een jaar later, in 1996 kreeg hij een rol in een soap: As the World Turns. Hij speelde hierin een seizoen lang Ryder Hughes. In de periode van 1998-2003 speelde Kerr in één van de populairste series van die tijd: Dawson's Creek. Hij speelde daarin Jack McPhee.
Kerrs eerste omvangrijke filmrol was die in Hit and Runway uit 1999. Nadien speelde hij in onder meer Final Destination, The Forsaken, Cruel Intentions 3 en My Bloody Valentine. Daarnaast speelde hij gastrollen in televisieseries als Baywatch, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami en Charmed. Kerr speelde het wederkerende personage Tom Nicholson in de televisieserieserie Justice, naast onder meer Victor Garber. Deze serie duurde één seizoen van dertien afleveringen. Kerr trouwde in 2003 met Harmoni Everett Ontvangen van "http://nl.wikipedia.org/wiki/Kerr_Smith" Categorie: Amerikaans acteurVerborgen categorie: Wikipedia:Afbeelding gewenst Weergaven Artikel overleg Bewerken Geschiedenis Persoonlijke instellingen Beta inschakelen Aanmelden / registreren if (window.isMSIE55) fixalpha();
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Kerr Smith op Kiao

Roem > K > Kerr Smith