Jensen Ackles

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Jensen Ackles.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Jensen Ackles, 0 open brieven

Jensen Ackles aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Jensen Ackles

Jensen Ackles, Jared Padalecki 8x10 Autographed "Supernatural" Photo Jensen Ackles, Jared Padalecki 8x10 Autographed "Supernatural" Photo in Television
20,25€ + verzendkosten 5,52€

Jensen Ackles and Jared Padalecki Signed Autographed 8.5x11 Photo +COAJensen Ackles and Jared Padalecki Signed Autographed 8.5x11 Photo +COA in Television
39,99€ + verzendkosten 12,52€

Jensen Ackles 8x10 Autographed "Supernatural" Photo Jensen Ackles 8x10 Autographed "Supernatural" Photo in Television
20,48€ + verzendkosten 5,52€

Boeken, video's en andere producten van Jensen Ackles,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Jensen Ackles
Jensen AcklesJensen Ackles (Dallas (Texas), 1 maart 1978) is een Amerikaans acteur. Ackles was als kind een model. Hij heeft een oudere broer, Joshua, en een zus, Mackenzie. Jensen heeft sinds een aantal jaar een relatie met de Amerikaanse actrice Danneel Harris Na in 1996 afgestudeerd te zijn aan de Lloyd V. Berkner High School in Richardson, Texas, begon hij zich toe te leggen op acteren. In 1997 kreeg hij de rol van Eric Bradyin de soap Days of Our Lives, waarvoor hij in 1998 de Soap Opera Digest Award voor Beste Nieuwkomer won. Na de soap te hebben verlaten, trok hij in 2000 naar Vancouver in Canada, waar hij zich bij de cast van Dark Angel vervoegde. Zijn eerste personage in deze serie was dat van Ben/X5-493, de gestoorde broer van hoofdpersonage Max. Na Bens dood keerde Ackles alsnog terug in het tweede seizoen van de serie, deze keer als Bens kloon, Alec/X5-494. Hij zou deze rol blijven spelen tot in 2002, wanneer de productie van Dark Angel werd stopgezet. In de periode 2002-2004 nam hij enkele kleinere rollen voor zijn rekening in series als Dawson's Creek en Still Life, om uiteindelijk in de herfst van 2004 terug te keren naar Vancouver, waar hij in het 4de seizoen van Smallville de rol van Jason Teague (Lana's vriendje) voor zijn rekening nam. Ackles heeft oorspronkelijk auditie gedaan voor de rol van Clark Kent in deze serie, maar de rol is uiteindelijk naar Tom Welling gegaan. In 2005 stapte Ackles over naar de nieuwe Warner Brothers horror-serie Supernatural, waarin hij als Dean Winchester samen met broer Sam doorheen de Verenigde Staten van Amerika rijdt opzoek naar het paranormale.

Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Jensen Ackles op Kiao

Roem > J > Jensen Ackles