Clive Owen

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Clive Owen.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Clive Owen, 0 open brieven

Clive Owen aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Clive Owen

CLIVE OWEN - GREAT BRITISH ACTOR - EXCELLENT SIGNED COLOUR PHOTO DISPLAYCLIVE OWEN - GREAT BRITISH ACTOR - EXCELLENT SIGNED COLOUR PHOTO DISPLAY in Film
35,00€ + verzendkosten 11,10€

Clive Owen signed KING ARTHUR photo in person autograph medieval armorClive Owen signed KING ARTHUR photo in person autograph medieval armor in Photographs
60,00€ + verzendkosten 19,25€

CLIVE OWEN - Sin City GENUINE AUTOGRAPHCLIVE OWEN - Sin City GENUINE AUTOGRAPH in Film
20,00€ + verzendkosten 8,87€

Boeken, video's en andere producten van Clive Owen,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Clive Owen
Clive OwenClive Owen (Coventry, 3 oktober 1964) is een Engels acteur. Hij werd in 2005 genomineerd voor een Academy Award voor zijn bijrol in Closer. Hij won meer dan tien andere acteerprijzen, waaronder zowel een Golden Globe, een BAFTA Award als een National Board of Review Award voor Closer. Owens vader verliet de familie toen hij drie was. Hij werd opgevoed door zijn moeder en stiefvader. Owen wilde van kinds af aan acteur worden. Hij stopte niettemin met acteerlessen in 1984 omdat hij maar geen werk kon krijgen. In 1987 kreeg hij een rol in een toneelstuk. Hier ontmoette hij Sarah-Jane Fenton, met wie hij in 1995 trouwde. Samen kregen ze twee dochters, Hannah en Eve. Sinds 1988 speelt Owen tevens in films. Owen was een kandidaat om de nieuwe James Bond te worden, maar Daniel Craig werd uiteindelijk verkozen. Uiteindelijk nam hij James Bond op de hak in de film The Pink Panther als 006.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Clive Owen op Kiao

Roem > C > Clive Owen