Tom Fassaert

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Tom Fassaert.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Tom Fassaert, 0 open brieven

Met betrekking tot Tom Fassaert
Tom Fassaert (Naarden, 1979) is een Nederlandse regisseur en fotograaf. Voor zijn documentaire De Engel van Doel ontving hij in 2011 een eervolle vermelding van de oecumenische jury op het Filmfestival van Berlijn. Daarnaast werd de film genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Lange Documentaire en een Gouden Kalf voor Beste Montage op het Nederlands Filmfestival van 2011. Het was zijn tweede documentaire over het dorp Doel dat plaats moet maken voor de uitbreiding van de haven van Antwerpen. Zijn eerste documentaire over Doel maakte hij als afstudeerproject op het Nederlandse Film en Televisie Academie getiteld Doel leeft. Voor die afstudeerdocu werd hij genomineerd voor de Tuschinski Film Award en kreeg hij een eervolle vermelding op het DOK Leipzig festival. Hij is de broer van Janna Fassaert.
Volgens Wikipédia. ► Tom Fassaert op Kiao

Tom Fassaert aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Cinema De hele filmfiche van Tom Fassaert

VPRO IDFA 2015 Marianne Hertz TOM FASSAERT Errol Morris ESTER GOULD FC EritreaVPRO IDFA 2015 Marianne Hertz TOM FASSAERT Errol Morris ESTER GOULD FC Eritrea in Film en televisie
4,99€

Boeken, video's en andere producten van Tom Fassaert,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Roem > T > Tom Fassaert