Guy Pearce

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Guy Pearce.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Guy Pearce, 0 open brieven

Met betrekking tot Guy Pearce
Guy PearceGuy Pearce (Ely (Cambridgeshire), 5 oktober 1967) is een Australisch acteur. Hij werd geboren in Engeland, maar zijn ouders verhuisden terug naar Australië (Geelong) toen hij drie jaar oud was. Zijn vader, een piloot in de luchtmacht, kwam om het leven toen Guy negen jaar was. Pearce is altijd geïnteresseerd geweest in optreden en hij had een talent voor het nadoen van accenten. Hij speelde in verschillende toneelstukken toen hij jong was. In 1985 kreeg hij zijn eerste rol voor televisie in de serie Neighbours (Buren), waar hij de rol van Mike Young speelde. Zijn doorbraak naar film kwam door zijn rol als travestiet in Priscilla, Queen of the Desert in 1994.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Guy Pearce op Kiao

Guy Pearce aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Guy Pearce

Roem > G > Guy Pearce