Idris Elba

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Idris Elba.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Idris Elba, 0 open brieven

Idris Elba aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Idris Elba

Superdry X Idris Elba 'Leading Man' Removable Down, Smart Coat. Medium. BlackSuperdry X Idris Elba 'Leading Man' Removable Down, Smart Coat. Medium. Black in Coats & Jackets
79,99€ + verzendkosten 14,69€

NEW SUPERDRY IDRIS ELBA DIRECTOR BIKER JACKET- SIZE Small Black - SAVE Over £50!NEW SUPERDRY IDRIS ELBA DIRECTOR BIKER JACKET- SIZE Small Black - SAVE Over £50! in Coats & Jackets
80,00€ + verzendkosten 14,04€

Superdry x Idris Elba Harrington Jacket (small)Superdry x Idris Elba Harrington Jacket (small) in Coats & Jackets
20,00€ + verzendkosten 8,27€

Boeken, video's en andere producten van Idris Elba,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Idris Elba
Idris ElbaIdrissa Akuna Elba (Londen, 6 september 1972) is een Engels acteur met een Ghanese moeder en een vader uit Sierra Leone. Hij werd samen met de gehele cast van American Gangster genomineerd voor een Screen Actors Guild Award. Naast filmrollen, speelde hij in televisieseries als The Wire en The Office US. Elba trouwde in 1997 met Dormowa Sherman, maar in 2001 eindigde hun huwelijk in een echtscheiding. In 2002 werd nog wel hun dochter Isan geboren.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Idris Elba op Kiao

Roem > I > Idris Elba