Tony Danza

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Tony Danza.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Tony Danza, 0 open brieven

Tony Danza aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Tony Danza

Tony Danza, House I Live in, ExcellentTony Danza, House I Live in, Excellent in CDs
3,08€ + verzendkosten 3,65€

Dalida, danza / Tony, SP - 45 toursDalida, danza / Tony, SP - 45 tours in Vinyles
6,35€ + verzendkosten 4,50€

BRAND NEW.....TONY DANZA....THE HOUSE I LIVE IN.....2002.....SEALEDBRAND NEW.....TONY DANZA....THE HOUSE I LIVE IN.....2002.....SEALED in CDs
9,99€ + verzendkosten 16,46€

Boeken, video's en andere producten van Tony Danza,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Tony Danza
Tony Danza (Brooklyn, 21 april 1951) is een Amerikaans acteur. Danza werd geboren als Antonio Salvatore Iadanza in Brooklyn, New York. Hij ging naar de universiteit in Iowa en was bokser voordat hij aan zijn carrière als acteur begon. Hij is waarschijnlijk het bekendst door zijn rol als Tony Banta in de comedyserie Taxi (1978-1983) en zijn rol als Tony Micelli in de serie Who's the Boss? (De baas in huis) (1984-1992). Hij kreeg een Emmy-nominatie voor zijn gastrol in de televisieserie The Practice. Hij heeft ook in een aantal films gespeeld, waaronder She's Out of Control (1989) en A Brooklyn State of Mind (1997), en speelde onder andere in het toneelstuk The Iceman Cometh op Broadway. Hij had tussen 2004 en 2006 zijn eigen praatprogramma, The Tony Danza Show, op de Amerikaanse televisie. Danza was in de jaren 90 ook enige tijd op de Nederlandse televisie te zien in het reclameblok, om het koffiemerk Nescafé, van Nestlé, te promoten.
Volgens Wikipédia. ► Tony Danza op Kiao

Roem > T > Tony Danza