Ed Stoppard

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Ed Stoppard.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Ed Stoppard, 0 open brieven

Met betrekking tot Ed Stoppard
Edmund (Ed) Stoppard (Londen, 16 september 1974), is een Engels acteur. Hij is de zoon van toneelschrijver Tom Stoppard en auteur Miriam Stoppard – Stern). Hij woont in Clapham met zijn vrouw Amelia Stoppard-Stamp) en hun drie kinderen. Hij studeerde Frans aan de Universiteit van Edinburgh en had daarna een opleiding aan LAMDA. Zijn toneelrollen zijn met het English Touring Theatre in 2005 Hamlet en naast Anita Dobson in Shakespeares The Merchant of Venice en Konstantin in Anton Tsjechovs The Seagull in het Chichester Festival Theatre in 2003. Zijn optredens in het West End omvatten Tom Wingfield in een productie uit 2007 The Glass Menagerie in het Apollo Theatre en de UK premiere van Wit. In 2007 speelde hij de titelrol in BBC's drama Tchaikovsky: Fortune and Tragedy. In 2008 was Stoppard weer op toneel in het Hampstead Theatre in het stuk van Amy Rosenthals, D.H Lawrence drama On The Rocks naast Nick Caldecott en Charlotte Emmerson In 2010 speelde hij de rol van Sir Hallam Holland in de nieuwe serie van de BBC Upstairs, Downstairs
Volgens Wikipédia. ► Ed Stoppard op Kiao

Ed Stoppard aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Cinema De hele filmfiche van Ed Stoppard

Roem > E > Ed Stoppard