Alain Resnais

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Alain Resnais.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Alain Resnais, 0 open brieven

Alain Resnais aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Maker in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Alain Resnais

Alain Resnais' Last Year at Marienbad (Blu-ray Disc, 2009, Criterion Collection)Alain Resnais' Last Year at Marienbad (Blu-ray Disc, 2009, Criterion Collection) in DVDs & Blu-ray Discs
75,90€ + verzendkosten 15,79€

PROVIDENCE-DVD-ALAIN RESNAIS-neuf sous blisterPROVIDENCE-DVD-ALAIN RESNAIS-neuf sous blister in DVD, Blu-ray
35,90€ + verzendkosten 9,70€

Alain Resnais Collection NEW PAL Classic 6-DVD Set G. Depardieu F. Ardant FranceAlain Resnais Collection NEW PAL Classic 6-DVD Set G. Depardieu F. Ardant France in DVDs & Blu-ray Discs
79,99€

Boeken, video's en andere producten van Alain Resnais,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Alain Resnais
Alain ResnaisAlain Resnais (Vannes, 3 juni 1922) is een Franse filmregisseur. In de vijftiger jaren participeert hij naast François Truffaut en Jean-Luc Godard in de vernieuwende beweging van de Franse film de Nouvelle Vague. Voor zijn films gebruikte hij scenario’s van Jean Cayrol, Marguerite Duras en Alain Robbe-Grillet. In 1959 kreeg hij grote bekendheid door zijn speelfilm Hiroshima mon amour. Voor die tijd had hij al vele (korte) films gemaakt, maar de echte bekendheid kwam pas door voornoemde film.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Alain Resnais op Kiao

Roem > A > Alain Resnais