Sarah Shahi

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Sarah Shahi.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Sarah Shahi, 0 open brieven

Met betrekking tot Sarah Shahi
Sarah ShahiAahoo Jahansouzshahi (10 januari 1980 in Grapevine, Texas) is een Amerikaans model en actrice. Haar ouders kwamen uit Iran en Spanje. Haar vader, een moslim, liet haar niet naar de kerk gaan, met jongens uitgaan of zelfs maar haar moeders taal (Spaans) leren. Shahi is de achter-achterkleindochter van de 19e-eeuwse Perzische sjah Fath Ali Shah Qajar.
In 1997 won ze de titel Miss Fort Worth USA, in 2000 stond ze op de omslag van de Dallas Cowboy Cheerleader-kalender en in 2004 werd Shahi toegevoegd aan de groep acteurs van de Amerikaanse dramaserie The L Word, waarin zij de sexy Mexicaanse lesbische dj Carmen de la Pica Morales speelt. Deze rol was haar grote doorbraak. De actrice was in seizoen 2 en 3 van The L Word te zien. Zij keerde niet terug in het vierde seizoen van de serie.
Shahi heeft ook gastrollen gespeeld in onder andere Dawson's Creek, Reba, Alias, ER en The Sopranos. In 2006 startte ze in de NBC-komedie Teachers en ze zal nog te zien zijn in de vier uur durende dramapilot Damages. Ook speelt ze een hoofdrol in de serie Life.
Sinds 2011 heeft Sarah Shahi de hoofdrol in het USA project Fairly Legal als Kate Reed, een uitmuntende advocate die als bemiddelaar aan de slag is gegaan. Dit omdat ze het helemaal gehad heeft met de bureaucratie en oneerlijkheid van het juridische systeem, haar personage zoekt naar een leven dat in balans is niet een van winnaars en verliezers. Op dit moment is het tweede seizoen bezig in de VS.

Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Sarah Shahi op Kiao

Sarah Shahi aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Sarah Shahi

Roem > S > Sarah Shahi