Edwin de Vries

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Edwin de Vries.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Edwin de Vries, 0 open brieven

Met betrekking tot Edwin de Vries
Afbeelding gewenst Algemene informatie Volledige naam Edwin Paul de Vries Geboren 14 januari 1950 Geboorteland Nederland Beroep(en) acteur IMDb-profiel Portaal    Film Edwin Paul de Vries (Amsterdam, 14 januari 1950) is een Nederlands acteur, regisseur en schrijver. Hij debuteerde al op 12-jarige leeftijd in de film De Laatste Passagier naast zijn vader Rob de Vries. In 1972 deed hij examen aan de toneelschool in Amsterdam. Hij is sinds 1991 getrouwd met actrice Monique van de Ven, die hij ontmoette op de set van Een maand later. Ze hebben twee kinderen.
Volgens Wikipédia. ► Edwin de Vries op Kiao

Edwin de Vries aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Edwin de Vries

Roem > E > Edwin de Vries