Alexandra Maria Lara

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Alexandra Maria Lara.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Alexandra Maria Lara, 0 open brieven

Alexandra Maria Lara aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Alexandra Maria Lara

Alexandra Maria Lara A4 Photo 22Alexandra Maria Lara A4 Photo 22 in Art Photographs
2,00€ + verzendkosten 3,85€

Nackt (Alexandra Maria Lara + Nina Hoss) # DVD-NEUNackt (Alexandra Maria Lara + Nina Hoss) # DVD-NEU in DVDs & Blu-rays
9,94€ + verzendkosten 3,50€

Alexandra Maria Lara A4 Photo 47Alexandra Maria Lara A4 Photo 47 in Art Photographs
2,00€ + verzendkosten 3,85€

Boeken, video's en andere producten van Alexandra Maria Lara,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Alexandra Maria Lara
Alexandra Maria LaraAlexandra Maria Lara (Boekarest, Roemenië, 12 november 1978), eigenlijk Alexandra Maria Platareanu, is een Duits actrice. Alexandra Maria Lara kwam naar Duitsland toen ze vier jaar oud was. Haar vader Valentin Platareanu was in Roemenië een gevraagd acteur en vicedirecteur van het Nationaal Theater Boekarest. Het gezin vluchtte in 1983 voor het regime van Nicolae Ceauşescu naar Duitsland. Alexandra Maria Lara groeide op in Freiburg im Breisgau, deed het gymnasium in Berlijn en vervolgens toneelschool. Ze is getrouwd met de Engelse acteur Sam Riley. Toen ze zestien was verkreeg ze de titelrol van de televisieserie Mensch, Pia!. Ondertussen beschikt ze over een indrukwekkend cv. Zo speelde ze onder andere in de televisiefilms Die Bubi-Scholz-Story, Der Tunnel en Napoleon. In Der Untergang speelt ze Traudl Junge, de privésecretaresse van Adolf Hitler. Voor deze rol ontving ze in 2005 de Goldene Kamera voor beste Duitse actrice.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Alexandra Maria Lara op Kiao

Roem > A > Alexandra Maria Lara