Banksy

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Banksy.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Banksy, 0 open brieven

Met betrekking tot Banksy
Banksy is het pseudoniem van een wereldbekende Britse kunstenaar. Hoewel er weinig zekerheid is over de ware identiteit van Banksy en de meeste bronnen aangeven dat zijn echte naam Robert of Robin Banks is, heet hij waarschijnlijk Robin Gunningham. Hij zou in 1974 geboren zijn in Bristol. Zijn kunstwerken zijn vaak politiek en humoristisch van aard. In zijn straatkunst combineert hij graffiti met een hem kenmerkende sjabloontechniek. Zijn straatwerk is te vinden in verschillende Europese steden maar ook buiten Europa zoals in de Palestijnse gebieden en de Verenigde Staten.

Volgens Wikipédia. ► Banksy op Kiao

Banksy aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Maker in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Banksy

Roem > B > Banksy