Sara Vertongen

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Sara Vertongen.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Sara Vertongen, 0 open brieven

Sara Vertongen aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Sara Vertongen

Boeken, video's en andere producten van Sara Vertongen,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Sara Vertongen
Sara Vertongen (21 september 1976) is een Vlaams actrice die voornamelijk actief is in het theater. Bij het grote televisiepubliek is ze pas sinds 2013 bekend, dankzij haar hoofdrol als dokter Sara Vroomans in de ziekenhuisserie Binnenstebuiten. Vertongen is dochter van een Vlaamse vader en een Britse moeder. Ze volgde een toneelopleiding aan de Studio Herman Teirlinck en studeerde er af in 1998, waarna ze zich in Engeland ging vervolmaken aan de Dartington College of Arts. Terug in Vlaanderen werkte ze voor verschillende toneelagentschappen. Ze vormde ook geruime tijd een artistiek duo met actrice Veva De Blauwe. Daarnaast is ze gastdocente aan de LUCA School of Arts.
Volgens Wikipédia. ► Sara Vertongen op Kiao

Roem > S > Sara Vertongen