Adriënne Wurpel

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Adriënne Wurpel.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Adriënne Wurpel, 0 open brieven

Adriënne Wurpel aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Maker in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Adriënne Wurpel

Dancing on the Volcano NEW Cult Blu-Ray Disc Adriënne Wurpel Nils VerkooijenDancing on the Volcano NEW Cult Blu-Ray Disc Adriënne Wurpel Nils Verkooijen in DVDs & Blu-ray Discs
24,99€

Boeken, video's en andere producten van Adriënne Wurpel,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Adriënne Wurpel
Adriënne Wurpel (Heemstede, 31 augustus 1956) is een Nederlandse theater- en televisieregisseur. Ze regisseerde onder andere afleveringen van de Nederlandse dramaserie Meiden van De Wit, 12 steden, 13 ongelukken en Westenwind. In het theater waren voorstellingen van haar te zien als "Mama", dat twee seizoenen succesvol heeft gelopen en bijvoorbeeld "Gewoon beginnen met Hamlet" waarin ze haar zoon Matthijs en twee vrienden regisseerde. Wurpel heeft samen met regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen een zoon, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, en een dochter, Roeltje van de Sande Bakhuyzen. Matthijs vertolkte onder andere rollen in de films Afblijven, Bloedbroeders en Het leven uit een dag. Ook Roeltje acteert en is onder andere te zien in Koppels en Verder dan de maan. Wurpel werkt ook als trainer en heeft een training ontworpen speciaal voor ouders van pubers: Functioneel Lummelen.
Volgens Wikipédia. ► Adriënne Wurpel op Kiao

Roem > A > Adriënne Wurpel