Dwayne Johnson

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Dwayne Johnson.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Dwayne Johnson, 0 open brieven

Dwayne Johnson aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Dwayne Johnson

Skyscraper DVD Dwayne JohnsonSkyscraper DVD Dwayne Johnson in DVDs & Blu-ray Discs
5,99€ + verzendkosten 21,96€

Skyscraper - (Dwayne Johnson) # DVD-NEUSkyscraper - (Dwayne Johnson) # DVD-NEU in DVDs & Blu-rays
7,94€ + verzendkosten 3,50€

Southland tales (Dwayne Johnson) BLU-RAY NEUF SOUS BLISTERSouthland tales (Dwayne Johnson) BLU-RAY NEUF SOUS BLISTER in DVD, Blu-ray
9,95€

Boeken, video's en andere producten van Dwayne Johnson,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Dwayne Johnson
Dwayne JohnsonDwayne Douglas Johnson (Hayward (Californië), 2 mei 1972), beter bekend als The Rock, is een Amerikaans acteur en voormalig professioneel worstelaar die actief was in de World Wrestling Federation (WWF) - World Wrestling Entertainment (WWE). Johnson werd geboren als zoon van de Canadees Rocky Johnson en de van de eilandengroep Samoa afkomstige Ata Maivia. In zijn jonge jaren leefde Johnson dicht bij zijn grootouders te Honolulu. Het feit dat hij worstelaar was, staat nauw in verband met zijn vader. Zijn vader was een profworstelaar die nu nog steeds meedraait in het circuit als trainer van onder andere zijn eigen zoon. Ook andere familie van Johnson zoals zijn neven Rikishi, Umaga, Yokozuna en Rosey zijn bekende worstelaars. Voordat Johnson zichzelf de naam The Rock toekende was hij beter bekend als Rocky Maivia. In het echte leven is Johnson een goede vriend van Stone Cold Steve Austin.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Dwayne Johnson op Kiao

Roem > D > Dwayne Johnson