Kate Winslet

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Kate Winslet.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Kate Winslet, 0 open brieven

Kate Winslet aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Kate Winslet

Kate Winslet ‎– What If / CDM (Enhanced) (The Tiffin Choir)Kate Winslet ‎– What If / CDM (Enhanced) (The Tiffin Choir) in CD's
7,99€ + verzendkosten 4,50€

Kate Winslet & Leonardo Di Caprio ++ Autogramm ++ Titanic ++ AutographKate Winslet & Leonardo Di Caprio ++ Autogramm ++ Titanic ++ Autograph in Repro, Signatur aufgedruckt
3,69€

Kate Winslet-What If cd maxi single incl videoKate Winslet-What If cd maxi single incl video in CD's
4,99€ + verzendkosten 2,75€

Boeken, video's en andere producten van Kate Winslet,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Kate Winslet
Kate WinsletKate Elizabeth Winslet (Reading (Berkshire), 5 oktober 1975) is een Brits actrice en zangeres. Ze won met haar hoofdrol in The Reader in 2009 een Oscar, nadat ze daarvoor vijf keer eerder genomineerd was. Daarnaast werden haar meer dan 35 andere filmprijzen toegekend, waaronder Golden Globes voor Revolutionary Road en The Reader, BAFTA Awards voor Sense and Sensibility en The Reader en European Film Awards voor Iris en Titanic. In Reading is de straat Winslet Place naar Winslet vernoemd. Deze ligt op de plek van een gesloopte bioscoop.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Kate Winslet op Kiao

Roem > K > Kate Winslet