Anna Faris

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Anna Faris.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Anna Faris, 0 open brieven

Anna Faris aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Anna Faris

ANNA FARIS - IN PINK BOOTY SHORTS LOOKING GREAT !!!!ANNA FARIS - IN PINK BOOTY SHORTS LOOKING GREAT !!!! in Color
1,35€ + verzendkosten 17,27€

ANNA FARIS - IN A WHITE ONE PIECE !!  LOOKING REALLY GOOD !!!ANNA FARIS - IN A WHITE ONE PIECE !! LOOKING REALLY GOOD !!! in Color
1,35€ + verzendkosten 17,27€

Anna Faris - Hot Sexy Photo Print - Buy 1, Get 2 FREE - Choice Of 80Anna Faris - Hot Sexy Photo Print - Buy 1, Get 2 FREE - Choice Of 80 in Other Art
1,99€ + verzendkosten 3,44€

Boeken, video's en andere producten van Anna Faris,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Anna Faris
Anna FarisAnna Kay Faris (Baltimore, 29 november 1976) is een Amerikaans actrice, ze is het meest bekend geworden door haar rollen in de Scary Movie films. Ze is geboren in Baltimore, Maryland en is de dochter van Karen and Robert Faris. Ze groeide samen met haar broer Jack op in Seattle, Washington. Haar ouders moedigden haar al op jonge leeftijd aan om te acteren en ze gaf haar eerste professionele acteervoorstelling op negenjarige leeftijd aan de Seattle Repertory Theater. Ze bezocht de Edmonds Woodway High School en studeerde Engelse literatuur aan de Universiteit van Washington. Haar eerste serieuze rol was in de onafhankelijke productie Lovers Lane (1999). Ze brak door met haar rol in de horror film parodie Scary Movie (2000). De van nature blonde actrice verfde voor Scary Movie en Scary Movie 2 het haar zwart zodat haar personage meer leek op Neve Campbell die een vergelijkebare rol speelde in de film Scream, een van de films waar Scary Movie een parodie op vormde. Faris is getrouwd geweest met acteur Ben Indra, met wie zij in 2005 een dochter kreeg, Rebecca Anna. Ze vroeg op 3 april 2007 de scheiding aan wegens onoverbrugbare verschillen. Op 20 juni 2009 is Faris hertrouwd met acteur Chris Pratt op Hawai, ze waren verloofd sinds eind 2008.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Anna Faris op Kiao

Roem > A > Anna Faris