Keanu Reeves

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Keanu Reeves.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Keanu Reeves, 0 open brieven

Met betrekking tot Keanu Reeves
Keanu ReevesKeanu Charles Reeves (Beiroet, Libanon, 2 september 1964) is een Canadees filmacteur. Zijn voornaam betekent "koele wind over de bergen" in de taal van Hawaï. Zijn vader is afkomstig uit de Amerikaanse staat Hawaï en zijn moeder is Brits. Ze ontmoetten elkaar in een periode dat ze allebei in Libanon werkten. Keanu's zus Kim is eveneens geboren in Beiroet. Kim Reeves lijdt al geruime tijd aan leukemie en woont op het Italiaanse eiland Capri. Hoewel hij aanspraak zou kunnen maken op een Amerikaanse, Britse of Libanese nationaliteit is Reeves officieel een Canadees. Na de scheiding van zijn ouders in 1966 emigreerde zijn moeder namelijk met de kinderen naar Toronto.
Reeves groeide op in Toronto. In een tijdspanne van vijf jaar bezocht hij liefst vijf hogescholen, waaronder de 'Etobicoke School of the Arts', waar hij later werd weggestuurd. Schertsend zegt Reeves wel eens dat hij werd weggestuurd 'omdat ik vuil was en heel wat rondliep. Ik zei ook gewoon wat ik dacht en paste niet zo in die geoliede machine die een school heet. Ik veronderstel dat ik er wat in de weg liep.'
Zijn eerste succes was in de film River's Edge (1987), maar zijn eerste grote rol was in de ijshockeyfilm Youngblood met Rob Lowe. De rol die hem wereldwijd populair maakte was die van Ted in Bill and Ted's Excellent Adventure uit 1989. Hij speelde samen met Charlize Theron en Al Pacino in The Devil's Advocate. Later speelde hij samen met Charlize Theron in Sweet November. Tegenwoordig is hij bekend door zijn hoofdrol in de sciencefictionfilmtrilogie The Matrix, waarmee hij meer dan 200 miljoen dollar verdiende, wat hem de bestbetaalde acteur aller tijden maakt.
Reeves kreeg op 31 januari 2005 een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Keanu Reeves op Kiao

Keanu Reeves aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Keanu Reeves

Roem > K > Keanu Reeves