Wilmer Valderrama

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Wilmer Valderrama.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Wilmer Valderrama, 0 open brieven

Met betrekking tot Wilmer Valderrama
Wilmer ValderramaWilmer Valderrama (Miami, 30 januari 1980) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend door zijn rol van Fez in That '70s Show. Als driejarige verhuisde hij naar Venezuela, daarna verhuisde hij op zijn dertiende terug naar de VS, naar Los Angeles. Bij aankomst sprak hij geen Engels maar hij leerde snel de taal op school en tijdens dramalessen. Hij heeft gezegd dat het leren van de taal vergemakkelijkt werd door het kijken naar I Love Lucy. Door te spelen in een Spaanstalige reclamespot van Pacific Bell maakte hij zijn acteerdebuut. Zijn filmdebuut maakte hij in 2001 in de film Summer Cath, daarvoor was hij al bezig op tv, in 1998 speelde hij mee in Four Cornors maar zijn doorbraak kwam in That '70s Show (1998-2006), waarin hij de buitenlandse Fez speelde, wie zijn geboorteland als running gag in de serie niet genoemd wordt. Ook verleende hij zijn stem aan enkele tekenfilms op de Disney Channel. Met mede-acteurs Danny Masterson en Ashton Kutcher uit That '70s Show is hij hecht bevriend geraakt. Ze hebben samen ook een restaurant, Dolce genaamd.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Wilmer Valderrama op Kiao

Wilmer Valderrama aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Wilmer Valderrama

Roem > W > Wilmer Valderrama