Cameron Diaz

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Cameron Diaz.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Cameron Diaz, 0 open brieven

Cameron Diaz aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Cameron Diaz

Cameron Diaz Original  Autogramm Signed Autograph IN PERSON 100% InpersonCameron Diaz Original Autogramm Signed Autograph IN PERSON 100% Inperson in Original, unzertifiziert
25,00€ + verzendkosten 8,89€

The Box Blu-Ray (2010) Cameron Diaz, Kelly (DIR) cert 12 FREE Shipping, Save £sThe Box Blu-Ray (2010) Cameron Diaz, Kelly (DIR) cert 12 FREE Shipping, Save £s in DVDs & Blu-rays
2,45€ + verzendkosten 4,08€

"CAMERON DIAZ" TRIBUTE T-SHIRT OR PRINT BY ED SEEMAN"CAMERON DIAZ" TRIBUTE T-SHIRT OR PRINT BY ED SEEMAN in T-Shirts
26,95€ + verzendkosten 18,57€

Boeken, video's en andere producten van Cameron Diaz,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Cameron Diaz
Cameron DiazCameron Michelle Diaz (San Diego, 30 augustus 1972) is een Amerikaans actrice. Ze werd voor haar rollen in zowel There's Something About Mary, Being John Malkovich, Vanilla Sky als Gangs of New York genomineerd voor een Golden Globe. Meer dan vijftien andere acteerprijzen kreeg ze daadwerkelijk toegekend, waaronder een American Comedy Award voor There's Something About Mary. Diaz werd daarentegen ook genomineerd voor de Razzie Award voor slechtste actrice voor zowel Charlie's Angels: Full Throttle als What Happens in Vegas. Diaz groeide op in Californië (ze zat op dezelfde school als Snoop Dogg). Op haar vijftiende werd ze ontdekt door een fotograaf, die zorgde voor een contract bij het modellenbureau Elite. Vanaf haar zestiende reisde ze de wereld rond als model. Na haar modellencarrière ging Diaz acteren. Met haar eerste filmrol in The Mask brak ze direct door. In 2009 kreeg ze een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Cameron Diaz op Kiao

Roem > C > Cameron Diaz