Leighton Meester

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Leighton Meester.

U zult door e-mail van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Leighton Meester, 0 open brieven

Leighton Meester aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Leighton Meester

Leighton Meester signed 11x14 photoLeighton Meester signed 11x14 photo in Photographs
85,00€ + verzendkosten 18,78€

Leighton Meester signed 11X14 photoLeighton Meester signed 11X14 photo in Television
95,00€ + verzendkosten 18,92€

Leighton Meester 5pg + cover TEEN VOGUE magazine feature, clippingsLeighton Meester 5pg + cover TEEN VOGUE magazine feature, clippings in Magazines
6,99€ + verzendkosten 13,39€

Boeken, video's en andere producten van Leighton Meester,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Leighton Meester
Leighton MeesterLeighton Meester (Marco Island (Florida), 9 april 1986) is een Amerikaans actrice en zangeres. Het verhaal gaat dat Meester bijna in de gevangenis geboren was. Haar moeder zat destijds in de cel wegens een drugsdeal, maar werd voor de bevalling tijdelijk overgebracht naar een ziekenhuis. Meesters vader is een Nederlandse drugshandelaar, vandaar ook haar Nederlandse achternaam. Meester kreeg haar eerste rol op 13-jarige leeftijd, toen ze in een aflevering van Law & Order te zien was. Na nog gastrollen te hebben gehad in onder andere Crossing Jordan, 7th Heaven, Entourage, 24, 8 Simple Rules, Veronica Mars, CSI: Miami, House M.D. en Shark, belandde Meester in 2005 in de televisieserie Surface. De serie eindigde in 2006. Meester speelt nu als Blair Waldorf in Gossip Girl, dat haar het bekendst heeft gemaakt. Ook speelt Meester sinds 2003 regelmatig in films. Leighton Meester is ook bezig met een zangcarrière. Voor de film Drive-Thru zingt ze dan ook het nummer Inside The Black, ook heeft ze het nummer van Kim Carnes, Bette Davis Eyes, gecoverd. Ze werkt op dit moment aan haar debuutalbum, waarvan intussen al twee singles uitgebracht werden, namelijk "Somebody To Love" en "Your Love's A Drug". Het album wordt verwacht in de zomer van 2011. In 2009 kwam het nummer Good Girls Go Bad uit, een samenwerking met Cobra Starship. Ook coverde ze het nummer "Christmas (Baby Please Come Home)" voor het album "A Very Special Christmas 7".
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Leighton Meester op Kiao

Roem > L > Leighton Meester