Viggo Waas

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Viggo Waas.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Viggo Waas, 0 open brieven

Viggo Waas aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Viggo Waas

Boeken, video's en andere producten van Viggo Waas,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Viggo Waas
Viggo Waas (Amsterdam, 18 april 1962) is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker, schrijver en zanger. Waas ging naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Toen hier een lustrum werd gevierd, gaf Waas een optreden samen met Joep van Deudekom en Peter Heerschop, die twee klassen hoger zaten. Hoewel hij onder het grote publiek voornamelijk bekend is geworden door zijn wekelijkse optredens in het VARA-programma Kopspijkers (sinds 1998, waar hij vaak Johan Cruijff imiteerde), maakte hij sinds 1987 al cabaret met de groep NUHR. In de televisieserie Spangen (in het seizoen 2000/2001) was hij te zien als Ron Sterling en ook had hij een rol in de telefilm Ochtendzwemmers (2001). Verder speelde hij in de films Lef (uit 1999) en De Sluikrups (2002). Hij was ook te zien in Dit was het nieuws, TV7 en Vrienden van Van Swieten. Aan dit laatste programma schreef hij zelf mee. In het najaar van 2007 was hij ook te zien in de romantische komedie Alles is Liefde. Sinds 2008 is hij met zijn eigen band ook actief als zanger.
Volgens Wikipédia. ► Viggo Waas op Kiao

Roem > V > Viggo Waas