Bram van der Vlugt

Open brief aan nathlie hendrikse voor Bram van der Vlugt
“Bedankt”

woensdag 12 oktober 2011,

Goedendag Bram van der Vlugt,

Lieve Sint,

In 1987 ben ik geboren en vanaf dag 1 dol op het Sinterklaasfeest. Als klein meisje verliefd op zwarte piet en dolgelukkig als ik de intocht zag. Dolgelukkig als ik u zag. U bent naast een super goede acteur voor mij echt Sinterklaas.
Uw stem, gezicht en houding kan nu 24 jaar later nog mijn hart sneller laten kloppen. Elk jaar weer kijk ik uit naar de intocht en alle programma's om dit feest heen.
Misschien wat gek voor een jonge vrouw van 24, maar super handig als je lerares bent bij de kleuters, Ik ben van alles op de hoogte!
Tot nu toe heb ik u drie keer mogen ontmoeten. De eerste keer in Zwolle tijdens de intocht, tjonge wat een feest was dat. Ik was dan ook dolblij dat u in mijn geboortestad een aantal jaren later aanmeerde. Van te voren heb ik u gezien tijdens de repetitie van de intocht en natuurlijk was ik samen met mijn oppaskinderen ook aanwezig bij de intocht.
ook nu als volwassen meid vond ik het fantastisch. Misschien ligt het ook wel aan de magie die ik voel. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen reageren als ze u zien. Hoe vol verlangen en verwachting, zo vol fantasie. Ik weet dit van mijzelf nog zo goed. hoe gespannen ik was tijdens pakjesavond, maar ook hoe ik vol overtuiging geloofde. Ik was dan ook 1 van de laatste in mijn klas die er achterkwam dat Sinterklaas niet bestond. Verdrietig en boos dat ik was. Ik vond het juist zo leuk.

Sindsdien is voor mij duidelijk dat het verhaal misschien verzonnen is, maar dat Sinterklaas wel degelijk bestaat. U bent Sinterklaas voor mij en mijn liefde voor dit feest zal eeuwig bestaan. In 2008 ben ik getrouwd en mijn moeder heeft zelfs toen een Sint voor mijn verjaardag geregeld. Deze Sint was speciaal voor mij terug gekomen. Geweldig vind u niet?
Ik hoop dat ik dit plezier ook met mijn kinderen later mag delen.
Zij zullen u niet meer mee maken als Sint, maar voor mij bent u de enige echte!
24 jaar heb ik er van mogen genieten en 24 jaar lang heb ik toch een heel speciaal plekje in mijn hart voor Sinterklaas bewaard.

Tijdens ons weekendje weg hoorde ik dat u stopt als Sinterklaas. Ik was er even helemaal stil van. Niet alleen omdat ik u waardeer als Sint, maar bovenal als mens. U bent zoals een Sint hoort te zijn. Een goede acteur, vriendelijke persoon, mooie houding, mooie stem en gezicht, streng, maar rechtvaardig!!

Bram, Bedankt!!

Liefs Nathalie Hendrikse

Auteur: nathlie hendrikse

Bram van der Vlugt, 1 open brieven, 248 Bezoeken

Geen enkel commentaar op deze brief aan Bram van der Vlugt


Toegelaten HTML: <b> <i> <a> :-) ;-) :-( :-| :-o :-S 8-) :-x :-/ :-p XD :DRoem > B > Bram van der Vlugt > Brief 1 > schrijven