Toni Collette

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Toni Collette.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Toni Collette, 0 open brieven

Toni Collette aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Toni Collette

Toni Collette ("The Sixth Sense" star) Signed PhotoToni Collette ("The Sixth Sense" star) Signed Photo in Photographs
5,00€ + verzendkosten 8,98€

Beautiful Awkward Pictures ~ Toni Collette CDBeautiful Awkward Pictures ~ Toni Collette CD in CDs
1,49€ + verzendkosten 13,46€

Toni Collette - Beautiful Awkward PicturesToni Collette - Beautiful Awkward Pictures in CD
45,99€ + verzendkosten 11,90€

Boeken, video's en andere producten van Toni Collette,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Toni Collette
Toni ColletteAntonia 'Toni' Collette (Blacktown (Nieuw-Zuid-Wales), 1 november 1972) is een Australisch actrice. Ze werd voor haar rol als moeder van een moeilijk handelbaar kind in de film The Sixth Sense in 2000 voor een Academy Award genomineerd. Tevens werd ze meermaals genomineerd voor onder meer een BAFTA Award, een Golden Globe en een Satellite Award. Collette won in 1994, 1996, 1998, 2003 en 2008 een Australian Film Institute Awards. Eén hiervan was voor de beste vrouwelijke hoofdrol in Muriel's Wedding (1994), een rol waarvoor ze achttien kilo moest aankomen in zeven weken. Een dergelijke drastische gewichtsschommeling onderging ze in 2005 nog eens voor In Her Shoes.
Afgezien van een paar eenmalige gastrolletjes in televisieseries, bestond Collettes carrière tot 2009 volledig uit filmrollen. Daarin kwam verandering toen ze in januari van dat jaar het titelpersonage in de serie United States of Tara ging spelen. Collette trouwde in januari 2003 met muzikant Dave Galafassi, met wie ze op 9 januari 2008 dochter Sage Florence kreeg. Ze woont met haar gezin in Sydney.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Toni Collette op Kiao

Roem > T > Toni Collette