Catherine Deneuve

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Catherine Deneuve.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Catherine Deneuve, 0 open brieven

Catherine Deneuve aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Catherine Deneuve

CATHERINE DENEUVE SIGNED YOUNG SEXY 8"X10" PHOTO CERTIFIED WITH JSA COA jsaCATHERINE DENEUVE SIGNED YOUNG SEXY 8"X10" PHOTO CERTIFIED WITH JSA COA jsa in Photographs
11,61€ + verzendkosten 20,10€

PHOTO Catherine Deneuve / 10 x 15 cm / réf: 8037PHOTO Catherine Deneuve / 10 x 15 cm / réf: 8037 in Acteurs, comédiens
2,90€

PHOTO CATHERINE DENEUVE  - 11X15 CM  # 2PHOTO CATHERINE DENEUVE - 11X15 CM # 2 in Acteurs, comédiens
1,90€ + verzendkosten 2,40€

Boeken, video's en andere producten van Catherine Deneuve,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Catherine Deneuve
Catherine DeneuveCatherine Deneuve (Parijs, 22 oktober 1943) is een Franse actrice. Zij is de zus van Françoise Dorléac. Hun vader, Maurice Dorleac, was ook een acteur. Ze debuteerde op haar dertiende (in 1956) op het witte doek (in Les collégiennes), waarbij ze de meisjesnaam van haar moeder Renée Deneuve, die ook actrice was, aannam. Ze kreeg pas enige bekendheid in 1964, met haar rol in Les parapluies de Cherbourg (Grand Prix van het filmfestival van Cannes). Sinds toen heeft ze zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste vrouwen op het Franse scherm en een van de topsterren op de internationale filmscène in de late jaren zestig. Deneuve is niet alleen als actrice actief; ze is ook zakenvrouw door haar eigen productiemaatschappij (1971 - Les Films de la Citrouille), een model (in de jaren '80 was ze het gezicht voor de parfums van Chanel) en sinds 1986 heeft ze ook haar eigen parfum. Ze was getrouwd met de Britse fotograaf David Bailey, heeft een dochter Chiara (1972) met de Italiaanse acteur Marcello Mastroianni en een zoon Christian (1963) met de Franse regisseur Roger Vadim.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Catherine Deneuve op Kiao

Roem > C > Catherine Deneuve