Frances McDormand

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Frances McDormand.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Frances McDormand, 0 open brieven

Frances McDormand aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Frances McDormand

MISSISSIPPI BURNING Film Soundtrack LP (Sealed) Trevor Jones Frances McDormandMISSISSIPPI BURNING Film Soundtrack LP (Sealed) Trevor Jones Frances McDormand in Records
35,00€ + verzendkosten 7,53€

dvd FARGO Frances McDORMANDdvd FARGO Frances McDORMAND in DVD e Blu-ray
3,90€ + verzendkosten 13,50€

Fargo DVD (2003) Frances McDormand Fargo DVD (2003) Frances McDormand in DVDs & Blu-rays
2,95€ + verzendkosten 7,11€

Boeken, video's en andere producten van Frances McDormand,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Frances McDormand
Frances McDormandFrances McDormand (Chicago, Illinois, 23 juni 1957) is een Amerikaans film- en toneelactrice. Voor haar rol in de film Fargo, geregisseerd door haar echtgenoot Joel Coen, kreeg ze een Oscar. Daarnaast vielen haar nog meer dan dertig filmprijzen ten deel, waaronder een Empire Award, een Golden Globe en meerdere National Board of Review Awards.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Frances McDormand op Kiao

Roem > F > Frances McDormand