Judah Friedlander

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Judah Friedlander.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Judah Friedlander, 0 open brieven

Judah Friedlander aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Judah Friedlander

Judah Friedlander, Wass Ste...-Wrestler Blu-ray NEWJudah Friedlander, Wass Ste...-Wrestler Blu-ray NEW in DVDs & Blu-rays
8,17€ + verzendkosten 2,26€

Friedlander, Judah [30 Rock] (40122) 8x10 PhotoFriedlander, Judah [30 Rock] (40122) 8x10 Photo in Male
3,50€ + verzendkosten 3,39€

How To Beat Up Anybody-Judah FriedlanderHow To Beat Up Anybody-Judah Friedlander in Other Non-Fiction
17,40€ + verzendkosten 7,91€

Boeken, video's en andere producten van Judah Friedlander,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Judah Friedlander
Judah FriedlanderJudah Friedlander (Gaithersburg, 16 maart 1969) is een Amerikaans komiek en acteur. Zijn personages kenmerken zich doorgaans door een weinig hygiënisch voorkomen, grote brillen en goedkoop aandoende petten. Hij won in 2009 een Screen Actors Guild Award samen met de gehele cast van 30 Rock, waarin hij sinds oktober 2006 Frank Rossitano speelt. Friedlander maakte in 2000 zijn filmdebuut met een naamloos rolletje in de mockumentary Endsville. Sindsdien verscheen hij in meer dan 25 films. Hierin speelt hij behalve 'gewone' rollen ook met regelmaat personages die in één scène voorkomen, maar daarin wel opvallen door hun voorkomen en/of gedrag. In 30 Rock draagt Friedlander als Frank Rossitano in elke aflevering een pet met een andere tekst daarop, zoals mystery solver, e.s.p. tutor, ninja expert, feelin 'it, handy man en world champion.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Judah Friedlander op Kiao

Roem > J > Judah Friedlander