Michelle Trachtenberg

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Michelle Trachtenberg.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Michelle Trachtenberg, 0 open brieven

Michelle Trachtenberg aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg A4 Photo 2Michelle Trachtenberg A4 Photo 2 in Art Photographs
2,00€ + verzendkosten 3,65€

Michelle Trachtenberg A4 Photo 4Michelle Trachtenberg A4 Photo 4 in Art Photographs
2,00€ + verzendkosten 3,65€

Michelle Trachtenberg A4 Photo 14Michelle Trachtenberg A4 Photo 14 in Art Photographs
2,00€ + verzendkosten 3,65€

Boeken, video's en andere producten van Michelle Trachtenberg,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Michelle Trachtenberg
Michelle TrachtenbergMichelle Christine Trachtenberg (New York City, 11 oktober 1985) is een Amerikaans actrice. Haar ouders heten Michael en Lana, ze heeft ook nog een jonger zusje, Irene. Toen Trachtenberg vijf jaar oud was kreeg ze haar eerste rol, ze speelde Dinah Driscoll in een aflevering van Law and Order, aflevering God Bless the Child. Daarna speelde ze in een aflevering in een andere tv serie met actrice Melissa Joan Hart. Trachtenberg kreeg toen een rolletje in All My Children en The Adventures of Pete and Pete, waar ze van 1994 tot 1996 verscheen als Nona Mecklenberg. In All My Children speelde ze Lily Benton Montgomery. Daarna speelde ze in de film Harriet the Spy met Gregory Smith en Rosie O'Donnell, ze speelde daar de hoofdrol, Harriet M. Walsh. In 1999 kreeg Trachtenberg de rol aangeboden van Penny in Inspector Gadget. Op de set van All My Children kreeg ze van Sarah Michelle Gellar de rol aangeboden voor Dawn Summers, het zusje van Buffy in Buffy the Vampire Slayer. Ze speelde deze rol van 2001 tot 2003 en ze mocht in de serie de allerlaatste zin zeggen. Daarna speelde ze in de films: Eurotrip (Jenny), Mysterious Skin (Wendy) en in Ice Princess speelde ze Casey Carlyle. In 2007 speelde ze een tijdje de rol van Georgina in de Amerikaanse tv serie Gossip Girl. Michelle had ook een rolletje gescoord in haar lievelingsserie: House.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Michelle Trachtenberg op Kiao

Roem > M > Michelle Trachtenberg