Nancy Cartwright

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Nancy Cartwright.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Nancy Cartwright, 0 open brieven

Nancy Cartwright aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Cinema De hele filmfiche van Nancy Cartwright

Rethinking Order By  Nancy CartwrightRethinking Order By Nancy Cartwright in Philosophy
101,93€ + verzendkosten 4,50€

Nancy Cartwright Bart Simpson Hand Signed Professionally Mounted FrameNancy Cartwright Bart Simpson Hand Signed Professionally Mounted Frame in TV
125,00€ + verzendkosten 21,23€

Nancy Cartwright - Bart Simpson - The SImpsons - Signed Autograph REPRINTNancy Cartwright - Bart Simpson - The SImpsons - Signed Autograph REPRINT in Female
4,50€ + verzendkosten 5,52€

Boeken, video's en andere producten van Nancy Cartwright,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Nancy Cartwright
Nancy Campbell Cartwright (Dayton (Ohio), Verenigde Staten, 25 oktober 1957) is een Amerikaans actrice, comédienne en stemartieste. Ze staat vooral bekend als de stem van Bart in The Simpsons. Voor deze rol ontving ze zowel een Primetime Emmy Award in 1992 als een Annie Award in 1995. Andere personages in deze serie welke zij de stem geeft zijn Nelson Muntz, Ralph Wiggum, Todd Flanders, Kearney en Database. Daarnaast sprak ze de stem in van onder meer Daffney in de De Snorkels, Rufus in Kim Possible en Todd Daring in The Replacements. Als actrice was Cartwright op het scherm te zien in verschillende films en series. Voorbeelden zijn Cheers en The Fresh Prince of Bel-Air.
Volgens Wikipédia. ► Nancy Cartwright op Kiao

Roem > N > Nancy Cartwright