Sam Trammell

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Sam Trammell.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Sam Trammell, 0 open brieven

Sam Trammell aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Sam Trammell

SAM TRAMMELL #152,8x10 PHOTO,true bloodSAM TRAMMELL #152,8x10 PHOTO,true blood in Color
10,50€ + verzendkosten 8,45€

SAM TRAMMELL #165,8x10 PHOTO,true bloodSAM TRAMMELL #165,8x10 PHOTO,true blood in Color
10,50€ + verzendkosten 8,45€

Sam Trammell Autographed Signed 8x10 Photo ( True Blood )  -  COASam Trammell Autographed Signed 8x10 Photo ( True Blood ) - COA in Television
9,95€ + verzendkosten 24,04€

Boeken, video's en andere producten van Sam Trammell,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Sam Trammell
Sam Trammell (New Orleans, 15 mei 1971) is een Amerikaans toneel-, televisie- en filmacteur. Hij werd in 1998 genomineerd voor een Tony Award voor zijn rol in het toneelstuk Ah, Wilderness! van Eugene O'Neill. Sinds september 2008 speelt hij Sam Merlotte in de televisieserie True Blood. Trammel behoorde eerder tot de vaste cast van de televisieserie Going to California en speelde eenmalige gastrollen in onder meer House, Strong Medicine, Bones, CSI: NY, Numb3rs, Dexter, Cold Case, Medium en Law & Order: Criminal Intent. Daarnaast had hij rollen in meer dan tien bioscoop- en televisiefilms.
Volgens Wikipédia. ► Sam Trammell op Kiao

Roem > S > Sam Trammell