Michael Cera

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Michael Cera.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Michael Cera, 0 open brieven

Michael Cera aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Michael Cera

Kieran Culkin Michael Cera Tavi Gevinson Signed THIS IS OUR YOUTH PlaybillKieran Culkin Michael Cera Tavi Gevinson Signed THIS IS OUR YOUTH Playbill in 2000-Now
34,00€ + verzendkosten 14,27€

Michael Cera 3x5 signed index card autograph Michael Cera 3x5 signed index card autograph  in Other Movie Memorabilia
5,00€ + verzendkosten 19,70€

Michael Cera Cushion Pillow Cover Case - GiftMichael Cera Cushion Pillow Cover Case - Gift in Cushions
8,99€ + verzendkosten 4,46€

Boeken, video's en andere producten van Michael Cera,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Michael Cera
Michael CeraMichael Austin Cera (Brampton, 7 juni 1988) is een Canadees acteur. Hij werd in 2008 genomineerd voor een Satelitte Award voor zijn rol in Nick and Norah's Infinite Playlist en in 2009 voor de Rising Star Award bij de BAFTA's. Cera is een zoon van een Italiaanse vader en een Canadese moeder. Hij maakte zijn debuut voor de camera tijdens een aflevering van de kinderserie Noddy in 1998. Zijn filmdebuut volgde in 2000, toen hij te zien was in zowel Ultimate G's, Steal This Movie als Frequency. Cera werkt daarnaast als stemacteur. Zo leende hij in 2001 zijn stem uit Josh Spitz in de geanimeerde serie Beugelbekkie (Braceface). Na een bijrol in Confessions of a Dangerous Mind (2002), kreeg Cera in 2003 een rol in de sitcom Arrested Development, die gedurende drie seizoenen lang werd gemaakt. Nadat de televisieserie werd stopgezet, was hij tegenover Alia Shawkat te zien in een aflevering van Veronica Mars. Hierna begon hij een reeks korte films te maken voor zijn website. In 2007 was Cera tegenover Jonah Hill te zien in de tienerkomedie Superbad. en tegenover Ellen Page in Juno.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Michael Cera op Kiao

Roem > M > Michael Cera