Guy Pearce

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Guy Pearce.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Guy Pearce, 0 open brieven

Guy Pearce aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Guy Pearce

Ravenous DVD (2001) Guy Pearce Ravenous DVD (2001) Guy Pearce in DVDs & Blu-rays
2,44€ + verzendkosten 2,82€

Guy Pearce - Broken Bones [New CD] Australia - ImportGuy Pearce - Broken Bones [New CD] Australia - Import in CDs
17,76€ + verzendkosten 4,38€

Guy Pearce Iron Man 3 autographed 8x10 photo with COA by CHAGuy Pearce Iron Man 3 autographed 8x10 photo with COA by CHA in Television
54,00€ + verzendkosten 13,63€

Boeken, video's en andere producten van Guy Pearce,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Guy Pearce
Guy PearceGuy Pearce (Ely (Cambridgeshire), 5 oktober 1967) is een Australisch acteur. Hij werd geboren in Engeland, maar zijn ouders verhuisden terug naar Australië (Geelong) toen hij drie jaar oud was. Zijn vader, een piloot in de luchtmacht, kwam om het leven toen Guy negen jaar was. Pearce is altijd geïnteresseerd geweest in optreden en hij had een talent voor het nadoen van accenten. Hij speelde in verschillende toneelstukken toen hij jong was. In 1985 kreeg hij zijn eerste rol voor televisie in de serie Neighbours (Buren), waar hij de rol van Mike Young speelde. Zijn doorbraak naar film kwam door zijn rol als travestiet in Priscilla, Queen of the Desert in 1994.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Guy Pearce op Kiao

Roem > G > Guy Pearce