Idris Elba

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Idris Elba.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Idris Elba, 0 open brieven

Idris Elba aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Idris Elba

Mens Superdry IDRIS ELBA *PURE MERINO WOOL* Limited Edition Jumper NEW SIZE LMens Superdry IDRIS ELBA *PURE MERINO WOOL* Limited Edition Jumper NEW SIZE L in Jumpers & Cardigans
29,05€ + verzendkosten 12,12€

SUPERDRY IDRIS ELBA Leading LEATHER JACKET Black Excellent Condition Size XLSUPERDRY IDRIS ELBA Leading LEATHER JACKET Black Excellent Condition Size XL in Coats & Jackets
169,95€ + verzendkosten 19,14€

Superdry Idris Elba Leading Man Coat Melton BlackSuperdry Idris Elba Leading Man Coat Melton Black in Coats & Jackets
80,00€ + verzendkosten 17,12€

Boeken, video's en andere producten van Idris Elba,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Idris Elba
Idris ElbaIdrissa Akuna Elba (Londen, 6 september 1972) is een Engels acteur met een Ghanese moeder en een vader uit Sierra Leone. Hij werd samen met de gehele cast van American Gangster genomineerd voor een Screen Actors Guild Award. Naast filmrollen, speelde hij in televisieseries als The Wire en The Office US. Elba trouwde in 1997 met Dormowa Sherman, maar in 2001 eindigde hun huwelijk in een echtscheiding. In 2002 werd nog wel hun dochter Isan geboren.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Idris Elba op Kiao

Roem > I > Idris Elba