Gary Oldman

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Gary Oldman.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Gary Oldman, 0 open brieven

Gary Oldman aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Gary Oldman

< DVD * BRAM STOKER'S DRACULA - Gary Oldman W. Ryder Anthony Hopkins # NEU OVP< DVD * BRAM STOKER'S DRACULA - Gary Oldman W. Ryder Anthony Hopkins # NEU OVP in DVDs & Blu-rays
7,46€ + verzendkosten 3,99€

Leon: Director's Cut DVD (2009) Gary Oldman Leon: Director's Cut DVD (2009) Gary Oldman in DVDs & Blu-rays
1,98€ + verzendkosten 2,84€

Oldman, Gary (8209) 8x10 PhotoOldman, Gary (8209) 8x10 Photo in Male
2,99€ + verzendkosten 3,40€

Boeken, video's en andere producten van Gary Oldman,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Gary Oldman
Gary OldmanLeonard Gary Oldman (Londen, 21 maart 1958) is een Engels acteur. Oldman won een studiebeurs voor het Rose Bruford Drama College, alwaar hij in 1979 een graad behaalde in theater en kunst. Hij speelde later bij het Greenwich Young People's Theatre en kreeg van Time Out een Beste Nieuwkomer 1985-86 prijs voor zijn rol in The Pope's Wedding. Oldman verscheen voor het eerst op het witte doek in de film Remembrance in 1982 en kreeg zijn eerste hoofdrol in Sid and Nancy in 1986, waarin hij de rocker Sid Vicious speelde. Hij heeft sindsdien een aantal historische figuren uitgebeeld, onder wie Dracula, Ludwig van Beethoven, Lee Harvey Oswald en Pontius Pilatus. De meest recente films waar hij in mee speelde zijn de Harry Potter films, daarin vertolkt hij de peetoom van Harry Potter: Sirius Zwarts. In 1997 schreef, regisseerde en produceerde, hij Nil by Mouth, gedeeltelijk gebaseerd op zijn leven. De film won de Alexander Korda Award voor Beste Britse Film, een BAFTA Award, de Channel 4 Director's Award, de Empire Award en werd door de British Film Academy aangemerkt als een van de 100 beste films allertijden.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Gary Oldman op Kiao

Roem > G > Gary Oldman