Sean Bean

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Sean Bean.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Sean Bean, 0 open brieven

Sean Bean aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Sean Bean

Sharpe: Classic Collection DVD (2010) Sean Bean cert 15 FREE Shipping, Save £sSharpe: Classic Collection DVD (2010) Sean Bean cert 15 FREE Shipping, Save £s in DVDs & Blu-rays
5,49€ + verzendkosten 2,79€

Sean Bean in Sharpe,dvd bundle, Sean Bean in Sharpe,dvd bundle, in DVDs & Blu-rays
12,00€ + verzendkosten 11,89€

Sharpe: Classic Collection DVD (2010) Sean Bean cert 15 ***NEW*** Amazing ValueSharpe: Classic Collection DVD (2010) Sean Bean cert 15 ***NEW*** Amazing Value in DVDs & Blu-rays
39,27€ + verzendkosten 2,79€

Boeken, video's en andere producten van Sean Bean,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Sean Bean
Sean BeanShaun Mark Bean (Sheffield, 17 april 1959) is een Engels acteur. Geboren in een familie die uit Schotland afkomstig is, werkte hij voor zijn vader's bedrijf als lasser voordat hij aan een carrière als acteur begon. Hij maakte zijn acteerdebuut in 1983 in het Watermill Theatre als Tybalt in Romeo en Julia. Hij speelde in veel bekende films en televisieseries zoals Patriot Games (1992), Scarlett (1994) en de James Bond-film GoldenEye (1995), maar is waarschijnlijk het bekendst door zijn rol van Boromir in de The Lord of the Rings (2001-2003). Bean is drie keer getrouwd en gescheiden en heeft drie dochters, Lorna, Molly and Evi. Sean Bean verleende ook zijn stem aan het Bethesda Softworks spel The Elder Scrolls IV: Oblivion als de erfgenaam van Uriel Septim genaamd Brother Martin.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Sean Bean op Kiao

Roem > S > Sean Bean