Wally Pfister

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Wally Pfister.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Wally Pfister, 0 open brieven

Wally Pfister aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Maker in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Wally Pfister

Johnny Depp Wally Pfister Kate Mara Cast of Transcendence Signed 12x18 Photo PSAJohnny Depp Wally Pfister Kate Mara Cast of Transcendence Signed 12x18 Photo PSA in Photographs
299,96€ + verzendkosten 36,95€

1972 Press Photo Anchorman Wally Pfister displays an election coverage set, NY1972 Press Photo Anchorman Wally Pfister displays an election coverage set, NY in Other Contemporary Photographs
20,00€ + verzendkosten 12,31€

Transcendence - Wally PfisterTranscendence - Wally Pfister in DVD e Blu-ray
9,56€ + verzendkosten 12,90€

Boeken, video's en andere producten van Wally Pfister,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Wally Pfister
Wally Pfister (Chicago (Illinois), ca. 1962) is een Amerikaanse cameraman. Hij is het bekendste van zijn werk in de films Batman Begins en The Prestige. Hij werd voor beide films genomineerd voor een Academy Award (Oscar). Hij won ook een Oscar voor zijn werk in Inception. Pfister was ook de regisseur van de fotografie bij films als Memento, Insomnia en Inception van regisseur Christopher Nolan, maar ook van Gary Gray's The Italian Job.
Volgens Wikipédia. ► Wally Pfister op Kiao

Roem > W > Wally Pfister