James Cameron

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor James Cameron.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

James Cameron, 0 open brieven

James Cameron aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Maker in de volgende films: Scenarioschrijver in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van James Cameron

James Cameron Autograph Autographed Signed DVD THE TERMINATOR Beckett BAS COAJames Cameron Autograph Autographed Signed DVD THE TERMINATOR Beckett BAS COA in Celebrities
2,25€ + verzendkosten 19,53€

James Cameron's Avatar: The Game (PS3) VideoGames James Cameron's Avatar: The Game (PS3) VideoGames in Video Games
2,30€ + verzendkosten 2,80€

Sanctum - James Cameron # BLU-RAY-NEUSanctum - James Cameron # BLU-RAY-NEU in DVDs & Blu-rays
8,91€ + verzendkosten 3,50€

Boeken, video's en andere producten van James Cameron,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot James Cameron
James CameronJames Francis Cameron (Kapuskasing (Ontario), 16 augustus 1954) is een Canadese filmregisseur, scriptschrijver en filmproducent. Tot de films die op zijn naam staan behoren onder andere Titanic, Avatar, Aliens en The Terminator. Hij wordt door studio's als een nachtmerrie gezien, aangezien zijn films altijd duurder en langer worden dan gepland, en regelmatig achter op schema raken. Zijn films zijn echter over het algemeen kassuccessen.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► James Cameron op Kiao

Roem > J > James Cameron