Saoirse Ronan

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Saoirse Ronan.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Saoirse Ronan, 0 open brieven

Saoirse Ronan aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actrice in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Saoirse Ronan

SAOIRSE RONAN & JIM STURGESS  signed Autogramm 20x28 cm  SAOIRSE RONAN & JIM STURGESS signed Autogramm 20x28 cm in Original, unzertifiziert
49,99€ + verzendkosten 4,00€

Saoirse Ronan Hot Glossy Photo No11Saoirse Ronan Hot Glossy Photo No11 in Art Photographs
3,00€ + verzendkosten 3,69€

Saoirse Ronan Hot Glossy Photo No14Saoirse Ronan Hot Glossy Photo No14 in Art Photographs
3,00€ + verzendkosten 3,69€

Boeken, video's en andere producten van Saoirse Ronan,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Saoirse Ronan
Saoirse RonanSaoirse Ronan (New York City, 12 april 1994) is een Ierse Oscargenomineerde actrice. Ronan maakte haar debuut in 2003, met een terugkerende rol in The Clinic. Na een andere terugkerende rol in Proof, maakte ze haar filmdebuut in 2007 in I Could Never Be Your Woman. Ronan werd kritisch geprezen voor haar rol in Atonement (2007) en kreeg een Oscarnominatie. Hierdoor werd ze opgemerkt en kreeg ze meer filmrollen aangeboden. Zo heeft ze de hoofdrol gekregen in de familefilm City of Ember (2008).
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Saoirse Ronan op Kiao

Roem > S > Saoirse Ronan