Karl Lagerfeld

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Karl Lagerfeld.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet, zullen afgeschaft worden.

Karl Lagerfeld, 0 open brieven

Karl Lagerfeld aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Karl Lagerfeld

karl lagerfeld cat clutch bag bnwtkarl lagerfeld cat clutch bag bnwt in Women's Handbags
75,00€ + verzendkosten 11,71€

Pets Rock Tote Bag Karl Lagerfeld Inspired Dog Fashion BNWTPets Rock Tote Bag Karl Lagerfeld Inspired Dog Fashion BNWT in Women's Handbags
4,49€ + verzendkosten 6,11€

K/Klasik KARL LAGERFELD New Bag With Tags K/Klasik KARL LAGERFELD New Bag With Tags in Women's Handbags
160,00€ + verzendkosten 9,25€

Boeken, video's en andere producten van Karl Lagerfeld,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Karl Lagerfeld
Karl LagerfeldKarl Otto Lagerfeld (Hamburg, 10 september 1933) is een Duitse modeontwerper.
Hij is een van de meest invloedrijke modeontwerpers van dit moment. In 1955 begon hij voor Pierre Balmain, om in 1958 over te stappen naar Jean Patou en nog een jaar later nam hij daar ontslag om freelance te werken voor onder andere Valentino. In 1964 trok hij zich terug om in Italië kunst te gaan studeren. In 1967 kwam hij terug en begon te werken als design consultant voor Fendi. In de jaren zeventig werd hij vooral bekend omwille van zijn werk bij modehuis Chloé, waar hij bleef tot in 1997 Stella McCartney het roer van hem overnam. In 1983 werd hij aangenomen bij modehuis Chanel, waar hij nog altijd werkt en seizoen na seizoen sterke collecties neerzet, Coco's erfenis dicht bij zich dragend. Vanaf de jaren '80 heeft hij zijn eigen modelijn gelanceerd, Lagerfeld Gallery, ondertussen herdoopt tot Lagerfeld Collections.
Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. ► Karl Lagerfeld op Kiao

Roem > K > Karl Lagerfeld