Randy Couture

Nog geen enkele brief voor deze persoon, kunt u de eerste zijn om een open brief in het Nederlands te schrijven voor Randy Couture.

U zult door courriel van de antwoorden op uw brief ingelicht worden. De brieven met een invalide e-mailadres, te veel fouten van het spel, de eerroof of de woorden in strijd met de wet zullen afgeschaft worden.

Randy Couture, 0 open brieven

Randy Couture aan de bioscoop met Bioscoop.Kiao Actor in de volgende films: Cinema De hele filmfiche van Randy Couture

Randy Couture 2010 Topps UFC KnockoutRandy Couture 2010 Topps UFC Knockout in Mixed Martial Arts (MMA) Cards
9,99€ + verzendkosten 19,10€

ufc autograph randy coutureufc autograph randy couture in Mixed Martial Arts (MMA) Cards
100,00€ + verzendkosten 17,49€

Randy Couture The Natural UFC Champion Signed Autograph Glove PSA/DNA COA #2Randy Couture The Natural UFC Champion Signed Autograph Glove PSA/DNA COA #2 in Mixed Martial Arts (MMA)
4,25€ + verzendkosten 24,64€

Boeken, video's en andere producten van Randy Couture,
eBayop zoek naar koopjes op eBay!

Met betrekking tot Randy Couture
Randy Duane "The Natural" Couture (Lynnwood, 22 juni 1963) is een Amerikaans worstelaar, gespecialiseerd in het Grieks-Romeins. Couture heeft een veelbewogen carrière achter de rug, waarin hij als enige vechter ter wereld bij de UFC — de grootste Amerikaanse MMA organisatie — erin slaagde tweemaal zwaargewicht kampioen te worden, en ook tweemaal de lichtzwaar kampioenschapriem mee naar huis te nemen. In het verleden kwam hij uit in de zwaargewicht divisie waar hij veel tegenstanders aankon ondanks dat hij vaak kleiner en lichter was dan zijn tegenstanders. Op deze manier kon hij op zijn rug gemanoeuvreerd worden door fysiek reusachtige tegenstanders als Josh Barnett en Ricco Rodriguez en had zo geen kans om te winnen. Hij koos er in 2003 daarom voor om een aantal kilo's af te vallen en uit te komen in de lichtzwaargewicht categorie. Meteen kwam hij uit tegen één van de beste kickboxers bij de UFC: Chuck Liddell. Couture bewees in dit beladen duel dat ook hij had geleerd met zijn vuisten om te gaan en de strafte de lange zwaaistoten van Liddell af door korte directe stoten. Ook de oersterke collega-worstelaar Tito Ortiz kon ronden lang niets anders doen dan incasseren tegen de toen al veertig jaar oude Couture. Het Braziliaanse bokstalent en zwarte bandhouder in Braziliaans jiu jitsu Vitor Belfort won de eerste confrontatie voor de lichtzwaar gewicht titel door een onfortuinlijk sneetje in het ooglid van The Natural. Toen Couture zijn rematch kreeg werd het een bloedig gevecht waarbij zelfs op het het notitieboekje van Mike Goldberg(een commentater van de UFC) bloed zat van Vitor Belfort en ook verscheidene camera's onder het bloed zaten zoals nog te zien is op beelden van dit gevecht. Couture eiste wederom de dominante rol bovenop zijn tegenstander en na ronden lang uitdelen de doktor de wedstrijd liet beëindigen, waarmee hij zijn titel terugwon. In april 2005 vond de rematch plaats tussen Couture en Chuck Liddell. Couture kreeg al vroeg in het gevecht de duim van Liddell in zijn oog, maar ging door met de partij. Na ruim twee minuten werd Couture KO geslagen door The Iceman. Na de winst op de worstelaar Mike Van Arsdale nam Couture het op 2 februari 2006 voor de derde keer op tegen Chuck Liddell. In deze derde confrontatie verloor "The Natural" opnieuw, maar vestigde de aandacht op zich door aan te geven dat dit zijn laatste gevecht in the UFC was en zo leek een einde te komen aan de imposante vechtcarrière van Randy Couture. Hij was daarna wel actief als gymhouder en commentator.
Volgens Wikipédia. ► Randy Couture op Kiao

Roem > R > Randy Couture